Leave Your Message
Rreth Maggie

RRETH MAGGIE

Jiangsu Maggie Medical Technology Co., Ltd. është një kompani që integron zhvillimin, kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e instrumenteve kirurgjikale dhe pajisjeve rehabilituese. Kompania jonë ka forcë të fortë teknike, pajisje të avancuara prodhimi, duke u mbështetur në teknologjinë dhe inovacionin. Prodhimi i instrumenteve kirurgjikale adopton teknologjinë e përparuar të huaj dhe proceset e prodhimit të klasit të parë. Kompania jonë synon të bëhet një markë me famë ndërkombëtare, duke ndjekur vazhdimisht përmirësimin e performancës së ndryshme, dhe duke u përpjekur të krijojë markën "Maggie". Produktet e prodhuara nga kompania përfshijnë instrumente kirurgjikale minimale invazive, stente intervenuese jo vaskulare, instrumente laparoskopike, pajisje rehabilitimi, instrumente gjinekologjike, etj., me varietete dhe specifika të plota, të cilat vlerësohen shumë nga përdoruesit.

Rreth

rreth
Ekspozita

Kompania do të marrë pjesë herë pas here në konferenca të ndryshme të specializuara dhe ekspozita pajisjesh në mbarë vendin, duke lehtësuar shumë komunikimin dhe komunikimin e ndërsjellë me klientët në të gjithë vendin, si dhe kuptimin në kohë të tendencave të zhvillimit të kompanisë sonë dhe të së njëjtës industri; Klientët do të marrin materiale promovuese për produktet tona më të fundit herë pas here; Kompania projekton, përpunon, personalizon dhe blen produkte në emër të klientëve bazuar në nevojat e tyre të veçanta. Në një shekull prosperiteti, mundësitë dhe sfidat bashkëjetojnë. Jiangsu Maggie Medical Technology Co., Ltd. do të vazhdojë të ofrojë produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të mira për klientët tanë. Me zhvillimin e shpejtë të tregtisë globale, kompania do të shfrytëzojë mundësitë, do të përballet me sfidat dhe do të krijojë një shkëlqim të ri në fushën e teknologjisë së lartë!

Rreth Ekspozitës
6555802 ita
0102
65558547bh
pse na zgjodhet ne

Sa i fortë është ekipi ynë?PSE NA ZGJODHET NE

Ekipi ynë ka njohuri dhe përvojë të pasur në industri, dhe ka një kuptim të thellë të kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit dhe shitjes së pajisjeve mjekësore.
 • Forca teknike

  +
  Ekipi ynë ka aftësi profesionale dhe inovative në teknologjinë e pajisjeve mjekësore dhe është në gjendje të zhvillojë produkte që plotësojnë kërkesat e tregut dhe cilësi të lartë.
 • Menaxhimi i Cilësisë

  +
  Ekipi ynë fokusohet në menaxhimin e cilësisë dhe ka një sistem dhe procese gjithëpërfshirëse të kontrollit të cilësisë për të siguruar që produktet plotësojnë standardet e cilësisë së lartë.
 • Aftesi pune ne grup dhe komunikim

  +
  Ekipi ynë zotëron aftësi të shkëlqyera të punës në grup dhe komunikimit, të aftë për të bashkëpunuar në mënyrë efikase për të zgjidhur problemet dhe për të përmbushur nevojat e klientëve.
 • Shërbimi ndaj klientit

  +
  Ekipi ynë fokusohet në shërbimin ndaj klientit dhe ofron mbështetje dhe shërbime gjithëpërfshirëse teknike gjatë fazave të shitjes, para-shitjes dhe pas shitjes për të përmbushur nevojat dhe pritshmëritë e klientëve.

Çfarë shërbimesh dhe avantazhesh kemi?