Leave Your Message
010203

Produktet e fundit

rreth nesh

Jiangsu Maggie Medical Technology Co., Ltd. u themelua në vitin 2010. Kompania është e angazhuar kryesisht në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e pajisjeve mjekësore minimale invazive. Duke iu përmbajtur parimit të "shërbimit të praktikës klinike me teknologji dhe inovacion", ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për institucionet mjekësore globale, duke ndihmuar në përmirësimin e standardeve mjekësore, uljen e vuajtjeve të pacientëve dhe uljen e kostove mjekësore në mbarë botën.

Lexo më shumë
1645
sipërfaqe ndërtimi
753
punishte pastrimi
61 +
stafit
6 +
Personeli i R&D

Produktet tona

Trajtojeni veten me një nga produktet tona dhe shijoni parajsën e vërtetë të mjaltit

Demonstrimi i forcës

Lajmet e Ndërmarrjes

Lexo më shumë

Ne mund ta personalizojmë konceptin e produktit për të përmbushur nevojat tuaja bazuar në dizajnin ose kërkesat tuaja, duke përfshirë formën, ngjyrën, strukturën dhe kërkesat e tjera të produktit.