Leave Your Message
За Меги

ЗА МЕГИ

Jiangsu Maggie Medical Technology Co., Ltd. е компанија која интегрира развој, истражување и развој, производство и продажба на хируршки инструменти и опрема за рехабилитација. Нашата компанија има силна техничка сила, напредна опрема за производство, потпирајќи се на технологија и иновации. Производството на хируршки инструменти прифаќа напредна странска технологија и првокласни производни процеси. Нашата компанија има за цел да стане меѓународно реномиран бренд, континуирано стремејќи се кон подобрување на различни перформанси и стремејќи се да го создаде брендот „Maggie“. Производите што ги произведува компанијата вклучуваат минимално инвазивни хируршки инструменти, интервентни неваскуларни стентови, лапароскопски инструменти, опрема за рехабилитација, гинеколошки инструменти итн., со разновидни сорти и комплетни спецификации, кои се високо ценети од корисниците.

За

за
Изложба

Компанијата одвреме-навреме ќе учествува на различни специјализирани конференции и изложби на опрема на национално ниво, во голема мера олеснувајќи ја меѓусебната комуникација и комуникација со клиентите низ целата земја и навремено разбирање на развојните трендови на нашата компанија и истата индустрија; Клиентите од време на време ќе добиваат промотивни материјали за нашите најнови производи; Компанијата дизајнира, обработува, приспособува и купува производи во име на клиентите врз основа на нивните посебни потреби. Во векот на просперитет, коегзистираат можности и предизвици. Jiangsu Maggie Medical Technology Co., Ltd. ќе продолжи да обезбедува производи со висок квалитет и добри услуги за нашите клиенти. Со брзиот развој на глобалната трговија, компанијата ќе ги искористи можностите, ќе се соочи со предизвиците и ќе создаде нов сјај во областа на високата технологија!

За изложбата
6555802ита
0102
65558547bh
Зошто да не изберете нас

Колку е силен нашиот тим?ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Нашиот тим има богато знаење и искуство во индустријата и има длабоко разбирање за истражување и развој, производство и продажба на медицински помагала.
 • Техничка сила

  +
  Нашиот тим има професионални и иновативни способности во технологијата на медицински уреди и е способен да развива производи кои ја задоволуваат побарувачката на пазарот и високиот квалитет.
 • Управување со квалитет

  +
  Нашиот тим се фокусира на управување со квалитетот и има сеопфатен систем и процеси за контрола на квалитетот за да се осигура дека производите ги задоволуваат високите стандарди за квалитет.
 • Тимска работа и комуникациски вештини

  +
  Нашиот тим поседува одлични тимска работа и комуникациски вештини, способни за ефикасно да соработуваат за да ги решаваат проблемите и да ги задоволат потребите на клиентите.
 • Услуги на клиентите

  +
  Нашиот тим се фокусира на услуги на клиентите и обезбедува сеопфатна техничка поддршка и услуги за време на фазите на продажба, пред продажба и по продажбата за да ги задоволи потребите и очекувањата на клиентите.

Кои услуги и предности ги имаме?