Leave Your Message
010203

Најнови производи

за нас

Jiangsu Maggie Medical Technology Co., Ltd. е основана во 2010 година. Компанијата главно се занимава со истражување и развој, производство и продажба на минимално инвазивни медицински помагала. Придржувајќи се до принципот „служење на клиничката пракса со технологија и иновации“, ние сме посветени на обезбедување производи и услуги со висок квалитет на глобалните медицински институции, помагајќи да се подобрат медицинските стандарди, да се намали страдањето на пациентите и да се намалат медицинските трошоци ширум светот.

Прочитај повеќе
1645 година
површина за градење
753
работилница за прочистување
61 +
персоналот
6 +
Персонал за истражување и развој

Нашите производи

Почестете се со еден од нашите производи и вкусете го вистинското рајско мед
Висококвалитетни компоненти за преграда за нокти за електричен ендоскоп
04

Висококвалитетен електричен ендоскопски нокт...

2024-03-08

Преградата за нокти за електричниот ендоскоп е составена од шипка за затворање, црвена брава со прачка за отпуштање, рачка за отпуштање, копче за ослободување на наковалната нокти, батериски пакет, плоча за ослободување на батериите, капак на отворот за пристап со рачно ракување, обратен прекинувач со нож , копче, перка за спојување, преграда за нокти, површина за стегање на одделот за нокти, плоча за усогласување на одделот за нокти, жлеб за усогласување на одделот за нокти, плочка за нокти за заштита на ноктите за шиење, клешта за наковална за нокти и клешта за преграда за нокти. Спојувачот вклучува затворена цевка за туркање и GST технологија за складирање на ноктите. Пакетот батерии мора да се инсталира пред употреба. Овој производ е погоден за вкрстено сечење, сечење и/или воспоставување на вклопување. Овој уред може да се користи во различни отворени или минимално инвазивни торакални операции, дигестивни и хепатобилијарни операции на панкреасот и може да се користи заедно со конци за конци или материјали за поддршка на ткивото. Овој инструмент може да се користи и за паренхим на црниот дроб (хепатален васкуларен систем и билијарна структура), трансверзална ресекција на панкреасот и операција на ресекција.

Види Детали

Зошто да не одберете нас

Ветуваме дека секоја наша работа ќе биде извршена во согласност со барањата на системот за квалитет и континуирано ќе го подобруваме и унапредуваме самиот систем за квалитет во нашата работа, така што квалитетот на нашите производи и услуги може да ги задоволи постојано променливите потреби на клиентите.
Прочитај повеќе

Демонстрација на сила

0102

Можеме да го прилагодиме концептот на производот за да ги задоволиме вашите потреби врз основа на вашиот дизајн или барања, вклучувајќи ја формата, бојата, структурата и другите барања на производот.